Monday, September 29, 2008

Marihuana in een goktent


Het lijkt een grotere spreiding dan Kim Clijsters ooit in haar carrière gemaakt heeft, maar zo zou men de financiële crisis in tijden van de multitaskende consument kunnen lezen. Lees de gedachtengang hier.

Halfvol of halfleeg?


Een pertinente vraag. Want enerzijds is er de financiële en hypotheekcrisis, anderzijds zijn er ook tekenen of indicatoren die positieve signalen geven. Het geboortecijfer of het modebeeld om er twee te noemen.

Lees de volledige column hier.

Small is beautiful


Dat is ook wat de monniken van de succesvolle trappisten bieren denken. Zo kondigde de brouwerij van Westmalle recent aan de productie niet te verhogen, ondanks de toenmende vraag. Het succes van de abdijbieren bewijst dat consumenten op zoek gaan naar authenticiteit en echtheid. Lees de volledige column over trappistenmarketing hier.

USA


Binnen enkele weken weten we wie de nieuwe president van de Verenigde Staten van Amerika wordt. Lees hier een reeks van 4 columns over de minder bekende aspecten van de grootmacht: de Amerikaanse consument en burger, de Amerikaanse media, de Amerikaanse merken en het misschien wel meest verrassend sociale Amerika .

Terug van weggeweest

Na enkele weken vakantie en een tijd van stilte, kan u vanaf heden weer wekelijks nieuws op deze blog verwachten! Veel leesplezier!

Fons